EDDA Architectuur

30-03-2017 |

Duurzaamheid, schoonheid en een organisch ontwerp.

Edda architectuur is gevestigd in Nijmegen en wordt geleid door Doris Nielen. Edda is een klein architectenbureau dat met u mee kan denken over de vormgeving van uw woning voor een betaalbare prijs en dat u kan helpen in het proces om deze woning te realiseren.
 
Edda is een architectenbureau met beide benen op de grond en een open blik voor bijzondere wensen en vormgeving. Edda heeft oog voor de plek, het vormgeven van een fijne omgeving met de juiste balans tussen privé en samen. Ecologie en organische vormgeving gaan hierbij hand in hand.
 
Edda ontwerpt ruimtes die diversiteit bieden. Ruimtes waarin je je comfortabel voelt, met mogelijkheden die aansluiten bij de behoeften van de bewoner. Ruimte om je terug te trekken en ruimte om contact aan te gaan met de buitenwereld. Geborgenheid en ruimtelijkheid.
 
Edda kan een proces volledig begeleiden of worden ingeschakeld voor een bepaalde rol. De vraag van de opdrachtgever bepaalt en we gaan samen aan de slag. Stap voor stap, om tot een optimaal ontwerp te komen in vormgeving en in duurzaamheid. Waar dit een meerwaarde biedt worden andere specialisten geraadpleegd. Altijd in overleg met de opdrachtgever. Ieder project is anders, ieder budget is anders. We zoeken samen naar de vorm die past. Duurzaamheid, schoonheid en een organisch ontwerp om nog lang van te genieten.
 
U bent altijd welkom voor een vrijblijvend advies. Ik luister naar uw wensen en denk graag met u mee.

Contact
Edda, architectuur en vormgeving
Weezenhof 6514
6536 BA Nijmegen
Doris Nielen
06-40669498
nielen@eddaidee.nl
www.eddaidee.nl