Proclaimer

De gemeente Peel en Maas is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Van de gemeentelijke informatie mag je verwachten dat deze informatie correct is en actueel, en dat we leesbaar en begrijpelijk schrijven. Toch kan het voorkomen dat er een fout op deze site staat. Zie je een fout of ontbreekt er naar jouw idee informatie? Wij stellen een reactie op prijs en doen ons best deze site hiermee te verbeteren. U kunt natuurlijk ook telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen om uw melding door te geven. Alle benodigde gegevens staan op onze contactpagina.

Auteursrecht

De gemeente Peel en Maas heeft het auteursrecht op de via deze internetsite gepubliceerde informatie, inclusief beeldmerken, logo's, fotomateriaal. Niets uit de teksten of grafische voorstellingen in deze site mag zonder schriftelijke toestemming van de gemeente Peel en Maas openbaar worden gemaakt, verspreid of verveelvoudigd. Gebruik van de informatie voor persoonlijke doeleinden is toegestaan. Je mag informatie citeren met bronvermelding.

E-mail

Wanneer je per e-mail of met behulp van het webformulier reageert, wordt dit behandeld conform onze richtlijnen afhandeling e-mail. Bij het gebruik van webformulieren streven wij ernaar het aantal velden dat verplicht moet worden ingevuld tot een minimum te beperken. Alle informatie die jij ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor ze zijn verstrekt. Wij doen er alles aan om deze website voor iedereen toegankelijk te maken en houden.

Neem contact op