Duurzaam leven vrij bouwen!

Bouwen

Giel Peetershof is dé nieuwe bouwlocatie in het Noord-Limburgse Egchel voor lef-bouwers! Bouwers met een ambitie, die anders willen en durven bouwen. 

Giel Peetershof geeft je de mogelijkheid om moderne duurzame ontwikkelingen daadwerkelijk vorm te geven. Je wekt zoveel mogelijk je eigen energie op en afvalwater wordt op een natuurlijke manier gezuiverd door het helofytenfilter. Verder maak je zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen bij de bouw van je woning. Ook bouw je samen met je (toekomstige) buren aan de inrichting van de buurt. Je maakt keuzes die op de lange termijn zichzelf terugbetalen. Bewuste keuzes die jouw ecologische voetafdruk echt betekenis geven. Naast deze basisprincipes kies je zelf de bouwstijl van je woning.

De toekomstige bewoners van Giel Peetershof  houden van natuur, rust en duurzaamheid vanuit een innovatieve en moderne manier van denken over de toekomst. Duurzaam in de meest brede zin van het woord.  Vrijheid in bouwen en wonen in een sfeer die je als nieuwe bewoners zelf kiest.

In Giel Peetershof voel je je thuis in een veilige, ecologische en innovatieve omgeving. Particuliere en collectieve initiatieven zijn van harte welkom.

Beleef Giel Peetershof: uniek in al zijn eenvoud!

Art Impressie Giel Peetershof - Entree
Art Impressie Giel Peetershof - Hof