Locatie en omgeving

Giel Peetershof is landelijk gelegen aan de rand van de kern Egchel. Er is ruimte voor de bouw van 120 woningen op een grondgebied van circa 7 hectare. Het ligt aan de rand van het dorp Egchel tussen de Roggelseweg, Gielenhofweg, Linskensweg en Jacobusstraat. 

Vernieuwend Egchel

Egchel is een actieve kern met een rijk verenigingsleven en mogelijkheden tot onderwijs en diverse activiteiten. Het karakteristieke plattelandsdorp telt ruim 1150 inwoners. Vanwege haar kleinschaligheid ligt alles dichtbij en schept betrokkenheid een hechte band. Het is er heerlijk rustig wonen midden in de natuur.

Omgeving

Egchel ligt midden in het landelijk groen tussen drie nationale parken - De Groote Peel, De Meinweg en Maasduinen én vlak bij de rivier de Maas. Net buiten Egchel bevinden zich de Heldense Bossen en Gruise Epper, waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen.  

Op steenworp afstand van Egchel ligt het levendige Panningen, dat een uitgebreid winkelaanbod, bioscoop/theater en gezellige uitgaansgelegenheid biedt.

Steden als Roermond, Venlo en Weert liggen  op een kleine twintig minuten auto afstand net als de A67 en A73 die zorgen voor een prima verbinding met de regio.

Wonen in Giel Peetershof is ideaal te combineren met werken in Noord-Brabant, Gelderland en elders in Limburg. Egchel is daarbij de thuisbasis, waar mensen elkaar nog groeten op straat, genieten van rust en gezelligheid en een rijk verenigingsleven koesteren. Egchel staat voor optimaal wonen, werken en ontspannen.

Voor foto's van Egchel en omgeving kunt u kijken in ons Fotoboek.

FAQ - Locatie en omgeving

  1. Moet er geheid worden in Giel Peetershof?

Neem contact op