Eco-Makelaar

28-12-2016 |

Richard de la Roy is ruim 30 jaar actief binnen de bouwwereld als isolatie-specialist. Vanuit dit specialisme volgt Richard veel ontwikkelingen en innovaties, die verbonden zijn met de bouwwereld in relatie tot respect voor het milieu. Focus op de materialenkant bij duurzaam (ver-)bouwen vanuit het Cradle to Cradle gedachtegoed. Innovatie en productontwikkeling is zijn drijfveer om marktpartijen te verbinden en om samen duurzame projecten te realiseren.

Inmiddels heeft Richard een betrouwbaar internationaal netwerk opgebouwd in zijn zoektocht naar duurzame materialen. Daarnaast sluiten nieuwe trends, zoals de circulaire en / of biobased economie goed aan bij de activiteiten en dagelijkse bezigheden van Eco-Makelaar.

Hij werkt met hernieuwbare bouwmaterialen (biobased) voor de bouwwereld, maar tevens ook aan ontwikkeling van een bouwsysteem van hennepblokken of met andere partijen aan een kurkgevelisolatiesysteem. Cradle to Cradle, biobased en circulair zijn nauw verweven met termen als: groen, duurzaam, kwaliteit, kostenbesparing, imago, rendement en nieuwe businessmodellen.

Eco-Makelaar levert zijn bijdrage aan ontwikkeling van Giel Peetershof door kennis en ervaring in te brengen. Van oplossingen op gebied van daglicht tot infraroodverwarming, van grondstoffen tot eindproducten of als schakel binnen de bouwwereld.

Contact
Richard de la Roy
Lidwinahof 16
5801JW Venray
0478 51 16 03
06 23 94 89 28

info@eco-makelaar.eu
www.eco-makelaar.eu