Uitspanning Zonnedauw

09-03-2016 |

Kom energie opdoen in onze ecologische camping!

In het zuiden van Nederland, op de grens van Limburg en Noord-Brabant, ligt de Groote Peel. Een uniek natuurgebied waar veen, bos en heide het landschap een wel-haast on-Nederlandse kleur en pracht geven.

Een streek die met veel liefs is bezongen door Rowwen Hèze, die wordt gekoesterd door wandelaars en natuurliefhebbers en die internationaal vermaard is om zijn flora en fauna en dan vooral om zijn rijkdom aan vogels, vleermuizen, libellen en vlinders.

Hier, temidden van deze ruige natuur, ontwikkelt de EcoRanch een wel heel bijzonder themapark: Uitspanning Zonnedauw. Een camping waar je heerlijk kunt ontspannen, en dat met het goede gevoel dat er alles aan is gedaan om het milieu zo min mogelijk te belasten.

Een park waar je vooral lekker vakantie kunt vieren maar waar je tegelijkertijd kunt ervaren hoe makkelijk het is om duurzaam te bouwen en gebruik te maken van zon, wind en aardwarmte als natuurlijke energiebronnen.

De locatie, bouwwijze en filosofie maken Uitspanning Zonnedauw niet alleen tot een bijzonder themapark, maar ook tot een unieke showcase voor bedrijven en organisaties die zich inzetten voor duurzaam bouwen. Een park dat, in tal van opzichten, nieuwe energie oplevert.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website of contact met ons opnemen.

Contact
Uitspanning Zonnedauw
Belgenhoek 17a
5985 NJ   Grashoek
06 51 31 57 47
a.koning@ecoranch.nl
www.ecoranch.nl

Contactpersoon
Dhr. At Koning