FABO Engineering B.V.

01-02-2016 |

FABO Engineering is dé partner voor al uw complexe vraagstukken op het gebied van engineering, advisering, calculaties en projectbegeleiding van duurzame werktuigbouwkundige installaties voor gebouwen en industriële processen. Projecten van klein tot groot worden bij ons in nauwe samenwerking met de opdrachtgever tot stand gebracht. Onze drive is erop gebaseerd om een duurzame oplossing te realiseren die binnen de gestelde planning en uw budget past.

Bij de meest uiteenlopende vraagstukken of wensen denken wij als professionals met u mee om uw plannen te realiseren binnen de gestelde randvoorwaarden. Wij onderscheiden ons als een betrouwbare rots in de branding voor al uw vraagstukken. Wat uw wensen ook zijn, wij zoeken een weg om deze voor u te kunnen realiseren.

FABO Engineering is o.a. gespecialiseerd in de volgende werktuigkundige disciplines en werkvelden:
- verwarmingsinstallaties
- koelinstallaties
- warmtepomp installaties
- WKO installaties
- lunchtbehandelingsinstallaties
- sanitaire installaties
- zonneboilers
- warmteboilers
- waterbehandeling
- legionella preventie

Tot onze scope behoren particulieren, projecten in de utiliteitsbouw en industrie. Tevens biedt FABO Engineering ondersteuning aan adviseurs, installatiebedrijven en leveranciers van specifieke technische oplossingen.

Dienstverlening
Voor advies, calculatie, engineering en projectbegeleiding zijn wij uw betrouwbare partner. Vanaf voorontwerp tot en met de oplevering bieden wij u professionele en efficiënte assistentie om uw project succesvol te laten slagen. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact
FABO Engineering
Karreweg Noord 30
5995 ME   Kessel
06-19973838
s.fadis@fabo-engineering.nl

Contactpersoon
Said Fadis