Duurzaam leven vrij bouwen!

Proeven aan wonen in het groen!

Vanaf februari/maart 2017 kun je letterlijk ‘proeven’ aan wonen op Giel Peetershof. Onze proefwoning is een eigentijds cradle to cradle woonconcept. Je mag zelf ervaren hoe het is om in een ‘tiny house’ te wonen in een ‘groene’ wijk. C3 Living realiseert, voor een periode van 6 jaar, tijdelijk 4 compacte woonunits. Deze voorzien in hun eigen energie door middel van zonnepanelen en worden bekleed met groenpanelen voor een natuurlijke uitstraling die past in de omgeving. Eén van de units wordt sfeervol ingericht en beschikbaar gesteld om te 'proeven'. De gemeente Peel en Maas ondersteunt met dit initiatief het wonen met toekomst.

‘Proefwonen’
Hoe is het nu om in een duurzame wijk én een duurzame woning te wonen? Deze vraag wordt regelmatig gesteld. Een volledig antwoord is er niet, je mag dit in Giel Peetershof zelf ervaren!

De 'proefwoning' geeft je de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding, maximaal 1 maand, te ‘proeven’ aan duurzaam wonen in Giel Peetershof.

Voor wie?
Iedereen die duurzaam wonen en Giel Peetershof een warm hart toedraagt is welkom. De C3 Living is geschikt voor 1 of 2 personen.

Aanmelden
Wil je graag gebruik maken van de 'proefwoning'? Meld je dan nu alvast aan want vol = vol. Aanmelden doe je door onderstaand formulier volledig in te vullen en te sturen naar info@gielpeetershof.nl. Als de aanmelding bij ons binnen is sturen wij de praktische info naar je toe en bekijken we samen wanneer we jou welkom mogen heten.

Aanmeldformulier 'Proefwonen' (Word-bestand)
Aanmeldformulier 'Proefwonen' (Pdf-bestand)

Langer verblijven op Giel Peetershof? 
Wil je graag wat langer in Giel Peetershof wonen of zoek je een tijdelijk onderkomen tijdens de bouw in Giel Peetershof? Dan kun je gebruik maken van tijdelijke huur. Deze zijn te huur vanaf € 410,- per maand (huurtoeslag is mogelijk). De C3 Living huurunits worden verhuurd door Rendiz voor maximaal 2 jaar.

Meer informatie over de C3 Living.

Neem contact op