Wetlantec Nederland BV

14-03-2018 |

Wetlantec BV is een professioneel familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerp, de bouw en het onderhoud van natuurlijke watersystemen. Onze corebusiness ligt in het zuiveren van huishoudelijk afvalwater, het hergebruiken van grijs- of hemelwater en het creëren van veilig en schoon zwemwater. Op biologische wijze zuiveren onze helofytenfilters en iba-compact systemen het afvalwater op dusdanige wijze dat het veilig kan worden teruggegeven aan de natuur of kan worden hergebruikt.

Wetlantec BV in Giel Peetershof

Voor Giel Peetershof staat centrale zuivering hoog in het vaandel. Hier zuivert Wetlantec BV middels een groot verticaal doorstromend helofytenfilter het afvalwater van alle woningen in de wijk waarna het veilig kan worden teruggegeven aan de natuur.

Wetlantec BV heeft sinds 1995 ruim 2.500 systemen aangelegd waarvan 99% nog steeds in gebruik is. De natuurlijke systemen zijn verkrijgbaar vanaf 2 personen en zijn overal toepasbaar, of dit nu in de tuin, in het bos, op het dak of drijvend in een vijver is. Vraag naar de mogelijkheden.

Bekijk voor uitgebreide informatie onze website of neem direct contact met ons op.

Contact
Wetlantec Nederland BV
Buitenhuizerweg 9a
7961 LX   Ruinerwold
052 248 20 90
info@wetlantec.com
www.wetlantec.com