PassiefHuisPlus

20-12-2016 |

De nadruk op duurzaamheid
Bouwen op de Giel Peetershof betekent aandacht voor duurzaam bouwen: het minimaliseren van de warmtevraag van de woning, het toepassen van duurzame materialen en het gebruik van hernieuwbare energie. Uiteraard besteden we veel aandacht aan comfort en onderscheiden we hierin: thermisch comfort, visueel comfort, akoestisch comfort en een gezond binnenklimaat.

Architectuur
Uw (t)huis voor de Giel Peetershof wordt geheel in overeenstemming met uw wensen ontworpen: modern, landelijk of een notariswoning, alles is mogelijk. De buitengevel wordt afgewerkt met een materiaal naar keuze: hout, baksteen, plaatmateriaal, stucwerk, metaal of een combinatie van deze materialen. Een houtskeletbouw woning is na voltooiing, aan zowel binnen- als buitenzijde, niet zichtbaar van een traditioneel gebouwde woning te onderscheiden. Wenst u de warme uitstraling van houtdetails in uw interieur, dan is dat ook mogelijk.

PassiefHuisPlus houtskeletbouw
PassiefHuisPlus is gespecialiseerd in het bouwen van duurzame en energiezuinige woningen op basis van het Kingspan TEK® Bouwsysteem. Dit bouwsysteem scoort aantoonbaar beter op punten als isolatie, luchtdichtheid en een minimum aan thermische bruggen. Dit in vergelijking tot traditionele (gemetselde) bouw. Dit zijn aspecten die van doorslaggevende betekenis zijn in het kader van een laag energiegebruik, comfort en een gezond binnenklimaat. PassiefHuisPlus weet als geen ander dat een zorgvuldige voorbereiding, planning, uitvoering en controle op alle onderdelen onontbeerlijk zijn.
Voor meer informatie over het Kingspan TEK® Bouwsysteem verwijzen we u graag naar de site: www.kingspantek.nl.

Onze aanpak
Bent u zich aan het oriënteren naar de mogelijkheden om het (t)huis van uw dromen te realiseren en bent u op zoek naar een partner om aan dit alles richting en vorm te geven? PassiefHuisPlus neemt u graag bij de hand! Wij gaan samen met u op zoek naar een (t)huis dat het beste past bij u en uw stijl van leven, uw wensen ten aanzien van comfort & duurzaamheid en natuurlijk uw budget. En daar nemen we ruim de tijd voor. Want alleen als u weet welke mogelijkheden er zijn en wat de voor- en nadelen van bepaalde beslissingen (kunnen) zijn, kunt u bewuste keuzes maken.
Wij willen voorkomen dat u achteraf worstelt met de gedachte:

“als we dat geweten hadden, dan…..”

Integraal ontwerp
Op basis van deze inventarisatie en ons advies, uiteraard geheel in overeenstemming met uw duurzaamheidsambities en uw budget, gaan we aan de slag met een integraal ontwerp.  Met aandacht voor maatwerk op componenten als isolatie, luchtdicht bouwen, minimale thermische bruggen en natuurlijk een installatie op maat.

Turn-key of casco
Wilt u geheel ontzorgd worden? Dan zorgt PassiefHuisPlus ervoor dat de woning tot op het kleinste detail wordt afgewerkt. U hoeft dan alleen nog de verhuiswagen te bestellen. Bent u zelf handig? Of gaat uw voorkeur er naar uit om een aantal werkzaamheden zelf ter hand te nemen/in eigen beheer uit te voeren? Ook dat is mogelijk. In dat geval kunnen wij alleen het casco (fundering, gevels, dak, vloeren, ramen en kozijnen) voor u verzorgen. Dit wordt dan wind- en waterdicht opgeleverd.

Bent u benieuwd naar wat PassiefHuisPlus voor u kan betekenen?
Neem dan contact met ons op.

Contact
PassiefHuisPLus
Eijkenderweg 52  
6361 DD Nuth 
045 205 52 83
06 28 14 48 14 
info@passiefhuisplus.nl
www.passiefhuisplus.nl 

Contactpersoon: Marc Meertens

Neem direct contact met ons op