BUILDIZZ® - Dreamz. Dezign. Build.

09-08-2016 |

U denkt erover na om een eigen huis te bouwen. Maar waar begint u met ontwerpen? Hoe bouwt u gegarandeerd duurzaam met de laagste energiekosten? Hoe financiert u het bouwplan? En wat worden de totale kosten?                         BUILDIZZ® helpt u met antwoorden te krijgen op al deze en nog meer vragen. Wij helpen u met het ontwerp en de bouw van uw eigen 100% energie neutrale woning. Duurzaam bouwen is eigenlijk heel logisch, modern én voordelig.

Missie

Onze missie is het voor iedereen mogelijk te maken om in een overzichtelijk en kostenefficiënt proces zijn/haar 100% energieneutrale, comfortabele droomwoning te ontwerpen en te bouwen op elke kavelgrootte in Nederland of het buitenland.

Het WoningBouwPlan

Voor de bouw van uw eigen huis helpen wij u vanaf de eerste stap tot aan de oplevering van uw droomwoning. Daartoe nemen we u graag mee in ons eenvoudige WoningBouwPlan dat globaal bestaat uit deze drie stappen:

1. Dreamz: onze WoonAdviseur helpt u al binnen 2 weken uw droomwoning te visualiseren op basis van uw eigen voorkeuren en te voorzien van een goede uren- en kostenindicatie (gratis).

2. Dezign: begeleiding bij kavelreservering/koop, financieringscheck, verkoopcheck, keuze bijpassende HomeDesigner die o.a. zorgt voor de goedkeuring van de welstandscommissie in de betreffende gemeente.

3. Build: de overzichtelijke bundeling van het volledige ontwerp en de complete bouw van uw persoonlijke woning in uw eigen WoningBouwPlan (voorbeeld) inclusief gedetailleerde technische omschrijving en uren- en kostenraming, gedetailleerde bouwplanning, keuze bijpassende aannemer en bouwteam, 24/7 monitoren Bouwteam en Bouwgarantie.

Zo weet u op ieder moment waar u aan toe bent en houdt u de regie in eigen hand.

Garanties

Ons Buildizz® WoningBouwPlan kent de volgende garanties:

  • Topdesign: onze certified HomeDesigners gaan aan de slag met uw woonwensen en úw stijl.
  • Kwaliteit: Buildizz® StaalFrameBouw garandeert een onverwoestbare en duurzame woning met een hoge verkoopwaarde.
  • Bouwtijd: u kunt al binnen 2 maanden verhuisd zijn naar uw nieuwe woning.
  • Bouwprijs: u krijgt een waterdicht kostenplaatje van ons, zonder verrassingen achteraf.
  • EnergiePrestatie: een Buildizz® woning garandeert de beste EnergiePrestatie mogelijk in de markt met o.a. zonnepanelen en een warmtepomp van topkwaliteit.
  • OnderhoudsPrestatie: een Buildizz® woning kent de eerste 12 jaar geen onderhoud.
  • WoonComfort: u komt te wonen in de meest comfortabele woning van deze tijd, u houdt het hoofd koel zelfs in warme tijden.
  • DriedubbelFinancieelVoordeel: u profiteert naast de lagere bouwkosten van Nederlands beste financieringsopties en (energie)subsidies, leidend tot gegarandeerd de laagste woonlasten per maand.

Graag nodigen wij u van harte uit voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek over onze onderscheidende woningbouwaanpak.

Contact 
BUILDIZZ®
Markt 11
5954 BH  Beesel
06 29 53 54 93
info@onroerendgoedpromotie.nl
www.buildizz.com

Neem hier gemakkelijk contact op met ons Bouwteam.