Timmerbedrijf Har Puts

11-07-2016 |

Timmerbedrijf Har Puts is een familiebedrijf dat 35 jaar geleden werd opgericht en sindsdien vele projecten heeft gerealiseerd van nieuwbouw tot renovatie. Hiertoe behoren ook de plaatsing van (energiezuinige) kozijnen, overkappingen, design poorten en vouwwanden. Het leveren van kwaliteit staat bij ons voorop.

Energiezuinige kozijnen
Wij bieden houten kozijnen aan die tot 50% minder energieverlies lijden dan standaard kozijnen. Deze energiezuinige kozijnen zijn gemaakt van hout en voorzien van een dubbele kaderdichting om een 100% dichting te kunnen garanderen. Daarnaast worden deze kozijnen uitgevoerd met triple beglazing. Hierdoor kunnen deze kozijnen een U-waarde halen van 0,8, tegenover de 1,65 van traditionele kozijnen. Het warmteverlies neemt hierdoor met minimaal 38% af.

Daarnaast werken wij met een verfsoort die 12 jaar garantie op het verfsysteem biedt. Tevens biedt dit merk een duurzame variant aan, namelijk EcoSure. Deze duurzame verfsoort is gebaseerd op nieuwe, vooruitstrevende technologie met een lage ecologische impact en voldoet aan het EU-Ecolabel.

Wilt u nog meer weten over ons of een gratis offerte aanvragen? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op.

Contact
Timmerbedrijf Har Puts
Battenweg 6
6051 AD   Maasbracht
047 546 42 90
info@timmerbedrijfharputs.nl
www.timmerbedrijfharputs.nl