BeukenKozijn

27-06-2016 |

Houten kozijnen, ramen en deuren geven uw woning een natuurlijke uitstraling en creëren het karakter van uw woning. Hout is sterk, milieuvriendelijk, recyclebaar en van zichzelf al isolerend. Het is veelzijdig: je kunt er alles mee maken of het kozijn nu recht, getoogd of rond is. Tevens zijn er diverse profileringen mogelijk buiten het standaard recht profiel, waardoor authentieke kozijnen goed nagemaakt kunnen worden.

Onze kozijnen worden veelal geproduceerd van Meranti, maar ook steeds vaker van Finti en Accoya. Dit zijn zachte houtsoorten die verduurzaamd worden waardoor ze tot een hoge duurzaamheidsklasse behoren. Finti en Accoya hebben tevens een hoge isolatiewaarde omdat het zachte houtsoorten zijn. Een andere manier om een hoge isolatiewaarde te creëren is het gebruik van triple beglazing (driedubbel isolatieglas) eventueel in combinatie met een dubbel kader.

Overigens worden de kozijnen bij BeukenKozijn geproduceerd onder het KOMO certificaat. KOMO is een onafhankelijke instelling die het productieproces het gehele jaar door controleert op kwaliteit. Hiermee waarborgen zij de kwaliteit en de levensduur van onze kozijnen. Zij staan garant voor:
– Houtkwaliteit
– Waterdichte verlijmde verbindingen
– Deugdelijk verfsysteem
– Water en winddichting
– Veilig hang- en sluitwerk

12 jaar verfsysteemgarantie
Wij kunnen werken met verfsysteem waarmee we zeer hoogwaardige kozijnen kunnen maken. De kracht van dit systeem zit ‘m in de combinatie van houtkeuze, constructie, lak, transport, montage en het onderhoud met verzorging. Hierdoor biedt dit verfsysteem 12 jaar wettelijke garantie in plaats van de 5 jaar die de meeste andere verfsystemen aanbieden. Daarnaast biedt dit merk de duurzame variant EcoSure aan. Deze duurzame verfsoort is gebaseerd op nieuwe, vooruitstrevende technologie met een lage ecologische impact en voldoet aan het EU-Ecolabel.

Vouwwanden
Naast kozijnen bieden wij ook hoge kwaliteit vouwwanden. Hiermee kunt u in een handomdraai een grote doorgang en optimale ruimte creëren. Deze  vouwwanden zijn een ideale oplossing in de horeca, in winkels of thuis. Door de uitermate goede tochtafdichting in combinatie met dubbele beglazing en een verlaagde aluminium onderdorpel, bent u verzekerd van een aangename en tochtvrije afsluiting. Ook qua indeling en afmeting zijn er verschillende mogelijkheden: naar links of rechts wegvouwend, eventueel met geïntegreerde draaideur, opplakroeden, etc. Bekijk filmpje 1 en filmpje 2 over schuifvouwwanden.

Heeft u interesse in meer informatie? Dan kunt u een kijkje nemen op onze website of direct contact opnemen.

Contact
Beukenkozijn
Voltaweg 9
5993 SE   Maasbree
077 399 81 01
info@beukenkozijn.nl
www.beukenkozijn.nl