Ofzo! Interieurvormgeving

16-03-2016 |

Wij zijn een jong bedrijf dat op een geheel nieuwe, professionele en unieke wijze naar interieurs en huizen kijkt: aan de hand van een inrichtingsplan maken wij 3D-visualisaties. Hierdoor kunt u van te voren de optimale beleving  ervaren van hoe uw interieur/huis er uit komt te zien. Het belangrijkste aspect hierin vinden wij, om er voor te zorgen dat u als klant zich comfortabel en één gaat voelen met uw leefomgeving. Dat uw leefomgeving bijdraagt aan uw leefstijl en dat uw wensen en dromen binnen deze omgeving tot ontplooiing komen.

Wat bieden wij?
Wij bieden u de
mogelijkheid om aan de hand van een 3D-visualisatie pakket uw nieuwe huis te beleven voordat de eerste steen gelegd is. Dit pakket bestaat uit:
- 2 Dimensionaal interieurplan
- 3 Dimensionaal interieurplan met 3D plattegronden en fotorealistische beleving van het ontwerpplan
- Kleur-, licht- en materiaal advies
- Advies m.b.t. productkeuzes
- Mondelinge toelichting van het ontwerp
- Digitale presentatie

Hoe gaan wij te werk?
In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen en behoeften met betrekking
tot het interieurdesign van uw (nieuwe) woning. Aan de hand daarvan gaan wij twee ontwerpen maken die we vervolgens met u bespreken en eventueel aanpassen.  Zodra u geheel tevreden bent met het ontwerp wordt deze definitief gemaakt en kunt u deze gaan bespreken met uw architect.  Zo kan de architect zijn huidige ontwerp nog eventueel aanpassen waar nodig, voordat de bouw gaat starten. Zo weet u zeker van tevoren dat u de juiste keuzes heeft gemaakt en dat er tijdens de bouw geen problemen zullen ontstaan in bijvoorbeeld plaatsingen van stopcontacten die niet overeenkomen met het gebruik van de inrichting.
Daarnaast bieden wij van Ofzo! Interieurvormgeving u ook de mogelijkheid om tijdens de bouw het inrichtingsplan uit te voeren. Denk hierbij aan het opvragen van offertes, het regelen van stalen, het uittekenen van interieurobjecten en u te begeleiden en ontzorgen waar mogelijk.

Duurzaamheid binnen uw interieur
Wij streven, net als u, naar duurzaam wonen: een leefomgeving waarin we rekening houden met mens en natuur. Duurzaamheid wordt reeds veelal in de bouw van een huis toegepast, maar dan met name in de ruwbouw en installatietechniek. Dit kan ook worden doorgetrokken in het interieur! Denk hierbij aan de materiaalkeuze voor vloer- en wandbekleding, keukens en kasten. Welke gordijnen pas je toe, die én bijdragen aan de isolatie van uw woning, én van verantwoord materiaal op een verantwoorde manier vervaardigd zijn? Voor de toepassing van al deze aspecten in uw interieur bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij staan klaar om uw duurzame droominterieur met u samen te verwezenlijken!

Contact
Ofzo! Interieurvormgeving
06 53 19 67 09
christel.schraven@gmail.com
Facebook

Contactpersoon
Christel Schraven


Bestand bekijken