ECO+BOUW

06-01-2016 |

“We laten door het hele land onze groene footprint achter”
In 2013 is ECO+BOUW gestart met modern ecologisch bouwen en sindsdien staan we bekend om onze innovatieve bouwprojecten: van een duurzaam droomhuis en een ecologische tandartspraktijk tot een milieuvriendelijk festivalpaviljoen en een kinderdagverblijf in de natuur. Zo laten we door het hele land onze groene footprint achter.

“Een modern droomhuis dat duurzaamheid uitademt” 
ECO+BOUW wil mensen laten genieten van de voordelen die duurzaam bouwen met zich meebrengt. Want na het overhandigen van de sleutel tot uw droomhuis, ervaart u dat onze ecologische bouwwijze een positief effect heeft op uw wooncomfort en uw gezondheid. Daarnaast zijn we ons als bouwbedrijf terdege bewust van de vergankelijkheid van fossiele brandstoffen. Met dit in gedachten willen we graag goed voor de aarde zorgen en werken we ook om deze reden zoveel mogelijk met natuurlijke materialen van hergroeibare grondstoffen. 

“Een gevoel van comfort en welbehagen dankzij natuurlijke materialen”
Tijdens het hele bouwtraject denken we met onze opdrachtgevers mee, en werken we duurzaam; van de eerste paal tot de laatste lik verf. Zo staan we voor de finishing touch van uw woning klaar om u te adviseren over de mogelijkheden van een ecologisch interieur. Pure natuurlijke producten gecombineerd met een ademende gevel zorgen voor een zeer aangenaam en gezond binnenklimaat. Een aangename geur, fijne akoestiek, mooie kleuren en licht intreding dragen bij aan een bijzonder gevoel van comfort.

“Een constante temperatuur en luchtvochtigheid” dankzij een ademende gevel
Een te lage luchtvochtigheid zorgt voor een droge lucht in uw huis. Dit kunt u merken als u last heeft van droge lippen of een droge neus. Een te hoog percentage luchtvochtigheid zorgt ervoor dat het klam is bij u in huis. Dit kan problemen opleveren voor uw gezondheid (allergieën, astma, worden veroorzaakt door schimmels en huisstofmijt deze gedijen goed in een vochtige omgeving). De innovatieve ademende gevel van ECO+BOUW laat een overschot aan vocht naar buiten gaan en geeft vocht af aan het binnenklimaat wanneer het te droog wordt. De beste vergelijking is die tussen een Gore-tex jas en een plastic zak. Wij bouwen voor u een Gore-tex jas.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

Contact
ECO+BOUW
Berg en Dalseweg 295
6522 CH   Nijmegen
024 7600140
info@ecoplusbouw.nl

http://www.ecoplus-bouw.nl/