Vastgoedregisseur

16-12-2015 |

"Samen ontwikkelen en bouwen"

Wilt u graag zelf uw woning ontwikkelen en profiteren van de schaalvoordelen van het projectmatig bouwen, maar bent u nog op zoek naar een geschikte locatie of enkele medebouwers? Als onafhankelijk begeleidingsbureau helpen wij u graag verder!

De woningmarkt is niet meer zoals deze was. Een andere markt vereist een andere aanpak, maar biedt tegelijkertijd ook volop kansen. Vastgoedregisseur is gespecialiseerd in het vraaggestuurd ontwikkelen en bouwen van woningen, waaronder Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Onze belangrijkste drijfveer is om samen met toekomstige bewoners woningen te realiseren met meer kwaliteit voor een betaalbare prijs. Een goede introductie en begeleiding is tijdens dit proces van groot belang.

Vastgoedregisseur begeleidt niet alleen groepen consumenten, maar ook overheidsinstanties, (particuliere) beleggers, marktpartijen of woningcorporaties. Gedurende het gehele ontwikkel- en bouwproces kunnen wij u begeleiden, zodat de financiële haalbaarheid wordt gewaarborgd en er zoveel mogelijk schaalvoordelen worden verkregen. Vastgoedregisseur treedt in dit soort vernieuwende processen op als regisseur onder het motto: ‘’Wonen: u de hoofdrol en samen de regie’’.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Contact
Vastgoedregisseur BV
Noord-Brabantlaan 2
5651 LX   Eindhoven
040 - 242 32 23
info@vastgoedregisseur.nl
www.vastgoedregisseur.nl