Regio Service

17-09-2015 |

Bij het bouwen van een duurzame woning in Giel Peetershof is het vanzelfsprekend dat u kiest voor een duurzame manier om uw energie op te wekken. Er zijn hiervoor verschillende systemen op de markt, zoals zonnepanelen, windmolens en ijsverwarming. De meest populaire manier om thuis energie op te wekken is door het genereren van zonne-energie. Daarvoor bent u bij Regio Service in Panningen aan het juiste adres. Wij leveren en installeren duurzame energiesystemen zoals zonnepanelen en de SmartFlower POP.

Zonnepanelen

De aanschaf van een zonnepanelen installatie voorziet u minimaal 25 jaar van de elektrische energie die u nodig heeft. De aanschaf hiervan mag dan een investering zijn, maar vervolgens genereert u gratis zonne-energie, betaalt u lage onderhoudskosten en bent u onafhankelijk van energieleveranciers. Tevens kunt u op dit moment de btw terugvorderen.

Een zonnepanelen installatie bestaat uit de panelen zelf plus een omvormer. Een omvormer is een systeem dat ervoor zorgt dat de energie van zonnepanelen geschikt gemaakt wordt voor het elektriciteitsnet. Hierbij gaat altijd iets aan energie verloren. Daarom is het rendement altijd iets lager dan 100%.

Voor beide zonnepanelen en omvormers bestaan verschillende soorten. Regio Service werkt met zonnepanelen van Sunrise Solartech Co, de Sunrise-M660260 en de Sunrise-P660245, en kiest voor de Enphase micro-omvormer.

Smartflower POP

De Smartflower POP is een prachtige bloem van zonnepanelen die zich ontvouwt zodra het dag wordt en zich sluit zodra de nacht valt. Na de opening van de bloem zorgt een ingebouwd gps systeem ervoor dat de bladen zich naar de zon draaien. Doordat ze de zon blijven volgen is de opbrengst 40% hoger dan bij gewone panelen. Een ander voordeel van deze zonnebloem is dat ze een plug and play systeem heeft, en daarmee het eerste All-in-One mobiele zonne-energiesysteem in Nederland is. De Smartflower POP is uitgeklapt bijna 6 meter hoog en heeft een oppervlakte van 18 m² aan zonnepanelen.

Regio Service heeft verder ook veel ervaring met installatiewerkzaamheden omtrent licht- en krachtinstallaties, brandmelding, noodverlichting, datasystemen, belichtingsinstallaties, telefooninstallaties, deurintercom/video installaties. Daarnaast verzorgen wij de compleet technische installaties voor iedere bouw. Onderhoud en beheer behoren tot onze service!

U bent altijd van harte welkom voor een persoonlijk gesprek en de aanvraag van een offerte op maat.

Contact
Regio Service BV
J.F. Kennedylaan 18b
5981 XC   Panningen
077 3061751
06 5060 6617
info@regio-service.nl

Neem contact op met Peter Hermans van Regio Service