Proefwonen in Egchel

08-11-2016 |

In Giel Peetershof kun je binnenkort ‘proeven’ aan een eigentijds cradle to cradle woonconcept. Je kunt in dé duurzame wijk van Limburg ervaren hoe het is om in een ‘tiny house’ te wonen in een ‘groene’ wijk. C3Living realiseert, voor een periode van 6 jaar, tijdelijk 4 compacte woonruimtes. Deze voorzien in hun eigen energie door middel van zonnepanelen en worden bekleed met groenpanelen voor een mooie natuurlijke uitstraling die past in de omgeving. De gemeente Peel en Maas huurt hiervan één woonruimte om te ‘proefwonen’.

‘Proefwonen’

Hoe is het nu om in een duurzame wijk én een duurzame woning te wonen? Deze vraag wordt regelmatig gesteld. Een volledig antwoord is er niet, je mag dit in Giel Peetershof zelf ervaren! De gemeente Peel en Maas ondersteunt met dit initiatief het wonen met toekomst.

De ingerichte “proefwoning” geeft je de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding, maximaal 1 maand, te ‘proeven’ aan duurzaam wonen in Giel Peetershof.

Tijdelijke huur C3Living

Wil je graag wat langer in Giel Peetershof wonen of zoek je een tijdelijk onderkomen tijdens de bouw in Giel Peetershof? Dan kun je gebruik maken van tijdelijke huur. De woonruimtes worden verhuurd door C3 Living voor maximaal 2 jaar. Deze zijn te huur vanaf € 410,- per maand (huurtoeslag is mogelijk). C3 Living is een onderdeel van Rendiz.

Voor wie?

Iedereen die duurzaam wonen en Giel Peetershof een warm hart toedraagt is welkom. De C3 Living is geschikt voor 1 of 2 personen.

Interesse?

Kijk hier hoe je je kunt aanmelden.


Neem contact op