Inspiratiewoonmarkt

08-11-2016 |

Op 24 november organiseert de gemeente Peel en Maas samen met enkele partners van Giel Peetershof een inspiratiewoonmarkt voor toekomstige bouwers. Je kunt gratis kennismaken met diverse inspirerende duurzame bouwconcepten.

De woonmarkt opent om 19.00 uur in ’t Erf in Egchel. We trappen rond 19.30 uur af met een presentatie over Giel Peetershof, informatie over CPO en een speeddate met onze partners. Na de gezamenlijke aftrap is er voldoende tijd om in gesprek te gaan met de partners en met elkaar.

Maar liefst 8 partners presenteren hun duurzame concept dat geheel voldoet aan de richtlijnen van Giel Peetershof. 

Wil je graag samen met anderen bouwen in Giel Peetershof? Dat kan!  Het is mogelijk om in een zogenaamde bouwgroep (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) te bouwen. Ook deze vorm van bouwen komt aan bod tijdens de woonmarkt.

Wat is Giel Peetershof?

Giel Peetershof is een nieuwe duurzame wijk in het landelijke gebied aan de rand van Egchel. In deze wijk kun je jouw eigen droom realiseren. Er is geen vooraf bepaald plan maar bouwen in vrijheid. Een wijk voor bouwers die hun droom en hart durven te volgen!

Omdat in deze wijk geen bouwstijl wordt voorgeschreven is er veel ruimte om je eigen huis te bouwen dat  past bij jouw ideeën en ambities. Je kunt je droomhuis zelf ontwerpen of samen met een architect of een duurzame woning laten bouwen die reeds op de markt is. Er zijn vele wegen die naar Egchel leiden.  

Aanmelden

Stuur dan vóór maandag 21 november een e-mail naar info@gielpeetershof.nl. 

Graag tot ziens bij gemeenschapshuis ’t Erf, Kapelaan Nausstraat 5 in Egchel.

Inspiratiewoonmarkt in Egchel

Neem contact op