Richtlijn GielPeetershofproof

20-04-2016 |

Giel Peetershof biedt alle vrijheid in het creëren en bouwen van jouw droomwoning, maar hij moet wél duurzaam zijn! Maar wat betekent dit precies? En wat is nou wel en niet 'duurzaam' of 'ecologisch' bouwen? Om deze vragen te beantwoorden hebben wij de richtlijn GielPeetershofproof opgesteld.

Deze hebben wij vertaald naar een leuk en duidelijk infogram, dat bestaat uit de volgende 6 aspecten: energie, water, materialen, gebruik, beleving en sociaal. Per aspect zie je bovenin het plaatje 3 gradaties van duurzaamheid/levensloopbestendingheid/sociaal niveau. Jouw woning dient per aspect minimaal aan het 1e blaadje te voldoen. Maar natuurlijk streven wij in Giel Peetershof naar een zo hoog mogelijk niveau van duurzaamheid/levensloopbestendingheid/sociaal niveau.

Om jou goed te kunnen begeleiden in het ontwerp- en bouwproces van jouw eco-droomwoning, hebben wij een bouwteam van 4 professionals samengesteld. Op het moment dat je wil gaan bouwen in Giel Peetershof, gaat dit team samen met jou in gesprek over jouw ontwerp om te kijken of dit GielPeetershofproof is. Ook kijken zij samen met jou hoe jouw concept (eventueel) verbeterd kan worden om de criteria (nog) beter tegemoet te komen. Zo werken we samen aan het creëren van een prachtig, duurzaam en sociaal Giel Peetershof!


Neem contact op