Oproep CPO initiatief

31-03-2016 |

Wie wil samen met ons bouwen?

Wij, Corrie en Henk van Loon willen in Giel Peetershof een duurzame en levensloopbestendige woning bouwen.  Giel Peetershof is een project van de gemeente Peel en Maas in Noord-Limburg.  Aan de rand van het dorp Egchel wordt een duurzame wijk gerealiseerd met zeer veel vrijheid voor de particuliere bouwers.

Hoe onze toekomstige woning eruit komt te zien weten wij nog niet. Wel hebben wij de ambitie om zo duurzaam mogelijk te bouwen en vinden het fijn om dit samen met anderen te doen.  Samen brainstormen en gebruik maken van elkaars kennis zien wij als een uitdaging. Zeker de sociale binding die hierbij ontstaat vormt een bijzondere bijdrage aan de ontwikkeling van “onze” nieuwe woonomgeving.

Daarom zijn wij op zoek naar mensen die samen met ons in CPO willen bouwen. Maar wel met ieders vrijheid voor ontwerp en woonvorm. Met deze manier van bouwen hoeft niet iedereen het wiel opnieuw uit te vinden en kunnen we samen slim inkopen!

Spreekt onze oproep je aan? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking of gesprek. Je kunt ons bereiken via de contactbutton op deze pagina of via (077) 30 76 874.


Een duurzame groet van Corrie en Henk

Neem contact op